Parempi Vantaa tehdään yhdessä

Parempi Vantaa tehdään yhdessä

Olen ehdolla kuntavaaleissa Vantaalla numerolla kaksi. Haluan kannustaa kaikkia vaaliuurnille antamaan äänen paremman Vantaan puolesta. Virallinen äänestyspäivä on sunnuntai 9.4.

Mielestäni näissä vaaleissa ratkaistaan viedäänkö nykyisen hallituksen ajama leikkauspolitiikka Vantaalla läpi vai jatketaanko tervettä taloudenpitoa inhimillisillä uudistuksilla. Parempi Vantaa tehdään yhdessä niin, että kaikki pidetään mukana.

Olemme Vantaalla onnistuneet torjumaan hallituksen ajamat heikennykset lasten päivähoitoon ja ikäihmisten hoivaan. Keskustan, Perussuomalaisten ja Kokoomuksen ajamat terveyskeskusmaksujen jättikorotukset torjuttiin SDP:n johdolla. Tässä työssä tavallisten vantaalaisten tuki on ollut korvaamatonta. Nyt sitä tukea tarvitaan jälleen.

Näissä vaaleissa voit antaa yhdellä lapulla kaksi ääntä. Yhden omalle ehdokkaalle – ja toisen Suomen suunnalle. Ääni SDP:n ehdokkaalle Vantaalla on samalla ääni inhimillisemmälle Suomelle.

Nyt meillä vantaalaisilla on mahdollisuus lähettää vahva viesti hallitukselle: ahkerien suomalaisten palkansaajien, pienillä tuloilla sinnittelevien eläkkeensaajien ja lapsiperheiden kyykyttäminen saa loppua.

Seuraavien vuosien aikana Vantaalla on paljon tehtävää. SDP haluaa ottaa vastuun Vantaasta niin, että kaikki pidetään mukana. Panostetaan lisää aikaa ja ihmisiä vanhusten hoivaan, nujerretaan nuorisotyöttömyys ja satsataan parempiin kouluihin.

Käydään kaikki koulut läpi ja tehdään tarvittavat uudistukset, jotta Vantaalla on Suomen paras peruskoulu. Kehitetään uutta Vantaata ratojen varsille luontoa kunnioittaen. Ei nakerreta arvokkaita luontoalueita, vaan tehdään Vantaasta kaupunkiluonnon mallikaupunki.

Terve talous on kaikkien etu. Jatkossa tarvitsemme vähemmän johtajia ja enemmän työntekijöitä arjen työssä.

SDP on valmis jatkamaan työtä vantaalaisten parhaaksi, vastuullisesti ja toteuttamiskelpoisesti. Lupaan pitää huolen siitä, että vantaalaisen ääni kuuluu myös eduskunnassa.

Kuntavaaliteemani löydät täältä.