Kiitospuhe puoluevaltuustolle

Kiitospuhe puoluevaltuustolle

Arvoisat puoluevaltuutetut, Värderade partifullmäktigeledamöter

Hyvät ystävät, Bästa vänner
Nyt ymmärrän, miltä Mietaan Jussista tuntui 1980 Lake Placidissa, kun kulta häipyi edestä sadasosasekuntien vertailussa.

Puoluevaltuusto on puhunut.  Arvostan ja kunnioitan ratkaisuanne suuresti. Olen varma, että sosialidemokraattinen liike osaa aina tehdä oikean valinnan.  

Sanna, teit upean kampanjan! Meillä oli hieno muutaman päivän yhteinen puristus ja sen päätteeksi puoluevaltuutetut ovat antaneet sinulle luottamuksen ja vastuun. Se on upea kunnia. Haluan vilpittömästi ja lämpimästi onnitella Sinua!

Pieni kisailu on aina hyväksi, se kirkastaa viestiä ja selkiyttää tekemistä. Kun on vaihtoehtoja, on mahdollisuus tehdä valintoja. 

Sinusta tulee Sanna meille kaikille upea pääministeri. Olen varma, että saamme sinusta hienon kipparin hallitusyhteistyön seuraavalle taipaleelle.

Saat minulta ja koko porukaltamme täyden tuen hallitustyössä. Omalta kohdaltani jatkan työtä yhteisten tavoitteiden hyväksi eduskunnasta käsin. Siellä olemme valmiit puolustamaan uuden hallituksen ohjelmaa tiedonantokeskustelussa

Kiitos Antti! Johdollasi sosialidemokraattinen puolue nousi viime keväänä Suomen suurimmaksi puolueeksi, pääministeripuolueeksi. Johdollasi neuvoteltiin ehkä kaikkein kunnianhimoisin hallitusohjelma, joka meillä on koskaan ollut. Sen tavoitteet ja päämäärät on tehty toteutettaviksi. Olen vahvasti sitoutunut hienon hallitusohjelmamme toteuttamiseen. Lupaan Sanna olla tukenasi ja olen varma, että koko liike on apunasi. 

Kiitos minua tukeneille. Kiitos teille, jotka näinä muutamana päivänä sitouduitte tekemään puolestani töitä kovalla asenteella. Se into ja energia oli huikeaa. Arvostan sitä todella paljon.  Se antaa voimaa ja velvoittaa jatkamaan työtä tässä liikkeessä yhteiwten ihanteidemme, vapauden, veljeyden, tasa-arvon ja solidaarisuuden puolesta.

Ystävät, Työ tämän hienon maan eteen jatkuu. Yhdessä.

Vänner,  Arbetet för detta fina land fortsätter. Tillsammans.