Ehdolla jäsenvaalissa numerolla 25

Ehdolla jäsenvaalissa numerolla 25

Viimeiset seitsemän vuotta eduskunnassa ovat olleet työntäyteisiä ja opettavaisia. Into ja motivaatio ovat kuitenkin kasvaneet päivä päivältä. Yhdestä asiasta olen tullut vakuuttuneeksi: Politiikassa yksi teko on enemmän kuin tuhat sanaa. Näitä tekoja olen valmis jatkamaan Suomen, suomalaisten ja uusmaalaisten puolesta.  

 

Ensi vaalikaudella tarvitaan tekoja sen puolesta, että Suomen suunta muuttuu! Kasvu kuuluu kaikille, ei vain harvoille!

 

Eduskuntavaalit käydään reilun vuoden päästä, mutta nyt on ensimmäisen tärkeän koetuksen aika. Uudenmaan jäsenvaalissa ratkaistaan suurin osa sosialidemokraattisista kansanedustajaehdokkaista seuraavissa eduskuntavaaleissa.

 

Siksi haen luottamusta ja jatkopaikkaa kansanedustajana seuraavissa eduskuntavaaleissa. Jäsenvaalin tulos luo pohjan koko vaalikampanjalle ja sen takia on tärkeää, että jäsenet käyttävät äänioikeuttaan. Vaalikampanjaan suhtaudun suurella vakavuudella. Kansanedustajan paikka lunastetaan vain uskottavalla ja aktiivisella kampanjalla.

 

Nyt on aika äänestää! Sinun tuellasi on suuri merkitys!

 

Jäsenvaalissa olen ehdolla numerolla 25. Äänioikeutettuja ovat Uudellamaalla asuvat SDP:n jäsenet. Muista käyttää äänioikeuttasi! Sähköinen äänestys 19.3. – 15.4. välisenä aikana.

 

Äänestämään pääset:

https://uusimaa.sdp.fi/jasenvaali/